Gaziantep Ticaret Sicili Müdürlüğü ve Gaziantep SMMM Odası Tarafından Düzenlenecek Toplantı Hk

Gaziantep Ticaret Odası Ticaret Sicili Müdürlüğü ve Gaziantep Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen  'Firmalarda Kuruluş İşlemleri, Genel Kurul, Tür Değişikliği, Birleşme İşlemleri Hakkinda Genel Bilgi ve TTK'ya Göre İhtilafli Konularin Çözümleri' nin görüşüleceği; 30 yıllık İstanbul Ticaret Odası Ticaret Sicil Müdürlüğünde hizmet vererek emekli olan, sektörün  duayenlerinden Ticaret Sicili Danışmanı Hür Yalçınkaya'nın da katılacağı,Tüm paydaşların mutlak suretle yer almasının ve katkı sunmasının önemine binaen bir toplantı gerçekleştirilecektir.

Tarih: 30/01/2020 Perşembe         Saat:15:00

Yer: Gaziantep SMMM Odası Toplantı Salonu