Ticaret Sicili Kayıt Bilgileri Formu

Ticaret Sicili Kayıt Bilgileri Formu Ekli Dosyalar

Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü’ne Kişi Statü Belgesi başvurusunda bulunacak kişilerin talebi üzerine GaziantepTicaret Sicili Müdürlüğü’nce düzenlenen belgedir.

Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü’ne Kişi Statü Belgesi başvurusu için verilecek matbu form (En az 2 Adet Düzenlenmesi Gerekmektedir)

23/11/2016 tarihli ve 29897 sayılı Resmi Gazete’de, “Onaylanmış Kişi Statüsüne İlişkin Gümrük Genel Tebliği’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Statü belgesi başvurularına ilişkin OK1 tespiti için tespit sözleşmesi yapılmış YGM’ye ibrazı gereken belgelerMADDE 6 – (Değişik:RG-23/11/2016- 29897) (1) Onaylanmış kişi statü belgesi başvurularında OK1 için tespit sözleşmesi yapılmış YGM’ye aşağıda belirtilen belgelerin ibrazı gerekir:

b) Ek-2’de yer alan örneğe uygun olarak düzenlenerek ticaret sicil müdürlüğüne onaylatılmış Ticaret Sicil Kayıt Bilgileri Formu

• Dilekçe
  • Harca tabidir.
  • Müracaat Gaziantep Ticaret Sicil Müdürlüğüdür. (Belge işlemleri)

Not: Matbu Formun 1 adedinin Ticaret Sicili Müdürlüğümüzde kalması sebebiyle en az  2 adet getirilmesi gerekmektedir.