Vizyon Misyon ve Değerler

Misyon
Öncü bir yönetim anlayışıyla paydaşlarına, Gaziantep'e ve bölgeye sürdürülebilir rekabet gücü kazandırmak

Gaziantep’in ülke ekonomisinde ilk dört ilden biri olmasına öncülük etmek

Değerler

• Güvenilirlik: Aldığımız kararlarda ve verdiğimiz hizmetlerde sıfır hatayı hedefleriz.
  • Tarafsızlık: Paydaşlarımız arasında fark gözetmeden eşit mesafede durur eşit hizmet sunarız.
  • Şeffaflık: Tüm faaliyetlerimizi yürütülmesinde açıklık ve hesap verebilirlik temel ilkemizdir.
  • Paylaşımcılık: İşbirliklerinden ve çalışmalarımızdan sağladığımız bilgi ve deneyimi paydaşlarımızın hizmetine sunarız.
  • Yenilikçilik: Ulusal ve Uluslararası platformda, paydaşlarımızı ilgilendiren gelişmeleri takip eder hayata geçirlmesinde öncülük ederiz.
  • Toplumsal Sorumluluk: Toplumsal yaşamın her alanında hizmet vermek ve toplumla paylaşmak geleneğimizdir.