40 Nolu Meslek Komitesinden Genişletilmiş Toplantı

Odamız 40 Nolu TURİZM-OTEL-GÜVENLİK-ORGANİZASYON VE DANIŞMANLIK FAALİYETLERİ Meslek Komitesi Başkanı Hüseyin ÇOLAK başkanlığında gerçekleşen Kasım Ayı Olağan Meslek komite toplantısı  grupta faaliyet gösteren üyelerimizin katılımıyla genişletilmiş olarak gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Üyemiz Sinan BAY,  Meclis Üyelerimiz Gülseren Hülya AKKAYA  ve Bülent BAKBAK, Meslek Komite Başkan Yardımcısı Levent MERMER, Meslek Komite Üyesi Aliye Arzu GÜCEĞLİOĞLU ve Beşir Mehmet GAMAN'ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda mesleki yeterlilik, güvenlik, danışmanlık sektörlerindeki son gelişmeler ve problemlerle ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

Ekli Dosyalar

40 - Turizm - Otel - Güvenlik - Organizasyon Ve Danışmanlık Faaliyetleri Meslek Komitesi ile ilgili haberler