TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI GAZİANTEP ŞUBESİ İLE ODAMIZ 27 NOLU MESLEK KOMİTESİ İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI

Odamız 27 Nolu Mimarlar,Mühendisler,Yapı Denetim Firmaları Meslek Komitesi ve Tmmob Elektrik Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ilerleyen dönemlerde kurulacak olan işbirlikleri hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Bahsi geçen toplantıda Tmmob Elektrik Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İslim Arıkan oda çalışmaları hakkında bilgi verirken, GTO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özgözükara, Meclis Üyesi Necdet Kılıç, Meclis Üyesi Ömer Saraçoğlu, Meslek Komite Üyesi Mehmet Emin Yıldız ve Meslek Komite Üyesi Ahmet Onur Karabay tarafından meslek komitesinin çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Gaziantep'in Elektromanyetik Kirlilik Haritası hakkında istişarede bulunularak araştırılması için girişimlerin sağlanmasının önemli olduğu ifade edildi.

27 - Mimarlar - Mühendisler - Yapı Denetim Firmaları Meslek Komitesi ile ilgili haberler