GATEM,KÜSGET VE NİZİP CADDESİ BÖLGELERİ ELEKTRİK PROBLEMLERİNİN GÖRÜŞÜLMESİ AMACIYLA İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

GATEM, KÜSGET ve Nizip Caddesi’nin elektrik problemlerini  görüşmek üzere, ilgili bölgelerde faaliyet gösteren Meclis ve Meslek Komite Üyelerimiz ile Enerjisa Bölge Müdürü Mehmet Unsu ve Enerjisa yetkililerinin katılımıyla bir istişare toplantısı düzenlendi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mehmet Tuncay Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, söz konusu bölgelerdeki elektrik kesintileri başta olmak üzere enerji problemleri hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Ekli Dosyalar

32 - Ayakkabı - Terlik - Deri - Plastik Ürünleri İmalat Ve Ticareti Meslek Komitesi ile ilgili haberler