SURİYELİ GİRİŞİMCİLERE YÖNELİK EĞİTİM KURSLARI VE WEBİNARLAR HİZMETLERİ ALIM İHALESİ (Tamamlandı)

Sayın Yetkili,

Gaziantep Ticaret Odası ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) tarafından yürütülmekte olan (Türkiye, Gaziantep’te Girişimcilik Becerilerini Hedefleyen Geçim Kaynakları Programı ve Mesleki Eğitimlerle Zorluklarla Mücadele Etme Yeteneğinin İyileştirilmesi) proje kapsamında Suriyeli Girişimcilere yönelik eğitim kursları ve webinarlar hizmet alımları yapılacaktır.

Teklif formları ve teknik şartname ek'tedir.

Son Teklif Verme Tarihi: 14 Temmuz 2021, Çarşamba Saat: 16.00