CARE Türkiye - İhaleye Davet - Ofis Dezenfeksiyonu Servis Kontrati

CARE Türkiye - İhaleye Davet - Ofis Dezenfeksiyonu Servis Kontrati (Tamamlandı)

İhale Konusu:  CARE Türkiye, Ofis Dezenfeksiyonu Hizmetlerinin Sağlanması ile ilgilenen firmaları teklif sunmaya davet eder. CARE Türkiye, Gaziantep, Kilis, Nizip, Islahiye, Haliliye, Eyyübiye ve Birecik lokasyonlarında bu servisi sağlayabilecek bir veya birden fazla tedarikçi ile 1 yıllık imzalanacak Uzun Süreli Sözleşme yapacaktır.

İhale Belgeleri: İhale dokümanları, ihale referans numarası belirtilerek TUR.procurement@care.org email adresinden talep edilebilir.

RFQ Referans Numarası: 1545- Ofis Dezenfeksiyonu Hizmetlerinin Sağlanması

İhale Açılış Tarihi: 16 Eylül 2020

Döküman Talebi Son Tarihi: 22 Eylül 2020, Saat: 17.30

Son Başvuru Tarihi: 23 Eylül 2020, Saat: 17.30

Bu süre zarfı dışında gönderilen başvurular kabul edilmeyecektir.

COVID 19 salgını ve evden çalışma nedeniyle sadece elektronik teklifler kabul edilecektir.