CARE Türkiye - İhale Duyurusu

CARE Türkiye - İhale Duyurusu (Tamamlandı)

Sayın Üyemiz,

İhale Konusu:  CARE Türkiye, TUR-2020-0005 Okul Kitleri ihale davetini uzatmış olup, yapılacak olan ihale ile ilgilenen firmaları davet eder. CARE Türkiye, bir veya birden fazla tedarikçi ile 1 Yıllık imzalanacak Çerçeve Sözleşme yapacaktır.

İhale Belgeleri: İhale dokümanları, ihale referans numarası belirtilerek TUR.procurement@care.org email adresinden talep edilebilir.

Tender Ref. No: TUR-2020-0005 Okul Kiti

İhale Açılış Tarihi: 25 Ağustos 2020

Doküman Talebi Son Tarihi: 8 Eylül 2020

Son Başvuru Tarihi: 10 Eylül 2020 saat 17.30

Bu süre zarfı dışında gönderilen başvurular kabul edilmeyecektir.

COVID 19 salgını ve evden çalışma nedeniyle sadece elektronik teklifler kabul edilecektir.