GTO’DAN GAİF İSTİHDAM FUARINA DESTEK

Gaziantep Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü (İŞKUR) tarafından düzenlen 6. İnsan Kaynakları ve İstihdam “ GAİF 2018” fuarında stand açan Gaziantep Ticaret Odası (GTO) çalışmalar ve projelerle ilgili olarak katılımcıları bilgilendirerek, fuara destek veren kurumların başında yer aldı.

Gaziantep İnsan Kaynakları ve İstihdam fuarı 6. Kez kapılarını açarken, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) fuara destek veren kurumlardan biri oldu.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde 20-21 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen fuar kapsamında aynı zamanda çeşitli etkinliklerde gerçekleştirildi.

Gaziantep Ticaret Odası tarafından fuar kapsamında açılan stand katılımcılardan yoğun ilgi görürken, fuar çerçevesinde düzenlenen etkinliklerde ve fuar açılışında Gaziantep Ticaret Odası’nı Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Eryoldaş temsil etti.

Konuyla ilgili Gaziantep Ticaret Odası tarafından yapılan açıklamada, Mavera Kongre ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen ve iki gün süren fuarda, birçok kurum ve kuruluşun yanı sıra Gaziantep Ticaret Odası’nın stand açarak, odanın çalışma ve projeleri ile ilgili olarak katılımcıları bilgilendirdiği vurgulandı.