Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Gaziantep Ticaret Odası olarak siz üyelerimize verdiğimiz hizmetler ile ilgili her türlü bilgi ve dokümana ilgili sayfalardan ulaşabilirsiniz. Lütfen ilgilendiğiniz konu ile ilgili sayfayı ziyaret ediniz.

veya lütfen aşağıdaki hizmet numarası ile irtibata geçiniz.

Destek Hattı

0850 205 27 27

GTO Online işlemlere hoşgeldiniz
Lütfen sisteme giriş yapınız..

Giriş Yap
İletişim

Telefon

0850 205 27 27

Adres

İncilipınar Mahallesi Ticaret Odası Hizmet Kompleksi Şehitkamil Gaziantep / TÜRKİYE

"BİRLİKTE BAŞARALIM"

Haberler

GTO’DAN FARKINDALIK YARATAN SEMİNER

"Gelişimsel Geriliği olan Çocuklarda Tanılama ve izleme" semineri GTO’da gerçekleştirildi.

 

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) 39 No'lu Özel Eğitim Kurumları Meslek Komitesi ve Oda Yönetim Kurulu üyesi, Psikolojik Danışman Mustafa Eryoldaş'ın öncülüğünde " Gelişimsel Geriliği olan Çocuklarda Tanılama ve İzleme" Semineri GTO'nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

 

Meslek Grubunda yer alan Özel Eğitim Kurumları temsilcilerinin yanı sıra hastanelerin psikolog ve terapistlerinin katıldığı seminere Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim üyesi Prof. Dr. Ayşe Avcı konuşmacı olarak katıldı.

 

Seminerin açılışında konuşan Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Acıoğlu, Gelişimsel Geriliğin erken yaşlarda saptanmasının son derece önemli olduğunu, Oda olarak gerçekleştirilen seminerle farkındalık yaratmaya çalıştıklarını söyledi.

 

Gaziantep Ticaret Odası Meslek Komitelerinin aktif ve başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini vurgulayan GTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Acıoğlu, komitelerin hizmetlerin mutfağı olduğunu vurguladı.

 

GTO Yönetim Kurulu üyeleri Yılmaz Duman, Sinan Bay, Kemal Delioğlu, Ömer Işık ve Ahmet Özgözükara'nın da katıldığı seminerinde konuşmacı olarak yer alan Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim üyesi Prof. Dr. Ayşe Avcı, "Gelişimsel Geriliği olan Çocuklarda Tanılama ve İzleme" konusunda katılımcıları bilgilendirerek, sorularını cevaplandırdı.

Diğer Haberler [Tüm Haberler]