GTO'DA SİBER FARKINDALIK SEMİNERİ

Gaziantep Ticaret Odası ev sahipliğinde Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından uygulanmaya alınan "SİBERAY Programı" kapsamında Güvenli İnternet Kullanımı ve Siber Farkındalık Semineri düzenlendi.

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, EGM Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Erdal Çetinkaya, Yönetim Kurulu Başkanımız Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanımız M.Hilmi Teymur'un katılımıyla gerçekleşen seminerde Teknoloji ve Siber Dünya, Siber Suç ve Siber Zorbalık, Siber Güvenlik, Sosyal Mühendislik ve Ceo Dolandırıcılığı gibi konularda farkındalık yaratacak sunumlar gerçekleştirildi.