GTO’DA ”KONKORDATO SÜRECİNDE ALACAKLARIN HUKUKİ DURUMU“ SEMİNERİ DÜZENLENECEK

GTO’nun öncülüğünde Gaziantep iş dünyasına yönelik olarak 12 Kasım 2018 Pazartesi günü saat 15.00’de  “KONKORDATO SÜRECİNDE ALACAKLARIN HUKUKİ DURUMU” konulu seminer gerçekleştirilecek.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Gaziantep Barosu, Serbest Muhasebeci, Mali Müşavirler Odası (GSMMMO), Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası ( YMMO), Hasan Kalyoncu ve Gaziantep Üniversitesi işbirliği ile “KONKORDATO SÜRECİNDE ALACAKLARIN HUKUKİ DURUMU” konulu seminer gerçekleştirilecek.

Seminerle ilgili olarak Gaziantep Ticaret Odası (GTO) tarafından yapılan açıklamada, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk fakültesinden Prof. Dr. Şaban Kayıhan, Gaziantep Üniversitesinden Öğretim üyeleri Tayfun Ercan, Erkan Alsu, Gaziantep Barosu’dan Avukat Ömür Taşar ile Gaziantep Ticaret Odası Meclis üyesi ve Yeminli Mali Müşavir Sabri Hamamcı’nın konuşmacı olarak katılacağı seminerde Konkordato sürecinde alacakların haklarının neler olduğu ve nasıl korunacağı, konusunun anlatılacağı belirtildi.

GTO toplantı salonunda 6 kurum ve kuruluşun işbirliği ile gerçekleştirilecek olan “KONKORDATO SÜRECİNDE ALACAKLARIN HUKUKİ DURUMU” konulu seminer 12 Kasım 2108 Pazartesi günü saat 15.00’de gerçekleştirilecek.