Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Gaziantep Ticaret Odası olarak siz üyelerimize verdiğimiz hizmetler ile ilgili her türlü bilgi ve dokümana ilgili sayfalardan ulaşabilirsiniz. Lütfen ilgilendiğiniz konu ile ilgili sayfayı ziyaret ediniz.

veya lütfen aşağıdaki hizmet numarası ile irtibata geçiniz.

Destek Hattı

0850 205 27 27

GTO Online işlemlere hoşgeldiniz
Lütfen sisteme giriş yapınız..

Giriş Yap
İletişim

Telefon

0850 205 27 27

Adres

İncilipınar Mahallesi Ticaret Odası Hizmet Kompleksi Şehitkamil Gaziantep / TÜRKİYE

"BİRLİKTE BAŞARIYORUZ"

Haberler

GTO’da, “Tüketicinin Korunması Kanununun Getirdiği Yenilikler” toplantısı düzenlendi

Gaziantep Ticaret Odasında (GTO), "6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Kanunu'nun Getirdiği Yenilikler"  konulu toplantı yapıldı.

 

GTO ve Gaziantep Ticaret İl Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirilen toplantıda, tüketicinin korunmasına yönelik getirilen yenilikler masaya yatırıldı.

 

Toplantıda, garanti belgesi kapsamındaki bir ürünün 10 gün içerisinde temin edilmemesi durumunda ilgili firmanın tüketiciye ürünün yenisini vermekle yükümlü olduğu vurgulandı. Satış sonrası hizmetlerde de ayıplı malın tüketici tarafından fark edilmesi durumunda tüketicinin sorunu bilir kişiye ispat etmesi durumunda ürünün yenisinin temin edebileceği kaydedildi.

 

GTO Meclis Başkanı Yener, toplantıda yaptığı konuşmada, mağduriyet yaşanmaması için kanunun iyi öğrenilmesi gerektiğini belirtti. Yener, konuyla ilgili ilerleyen günlerde bilgilendirme toplantı yapacaklarını kaydetti.

 

Ticaret İl Müdürü Bilal Yazıcı da tüketicinin memnuniyetini artırmak istediklerini ifade ederek, mevzuata hakim olanların daha çok kazanacağını sözlerine ekledi.

 

GTO Meclis Başkanı Ali Yener'in başkanlığındaki toplantıya, Ticaret İl Müdürü Bilal Yazıcı, GTO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Değer,  Şahinbey ve Şehitkamil Tüketici Hakem Heyeti üyeleri, GTO meclis üyeleri Şevket Beyhan Hıdıroğlu, Cihangir Başaran, 37 ve 38'nci meclis komite üyeleri katıldı. 

Diğer Haberler [Tüm Haberler]