GTO Başkanı Bartık, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı

- Bartık: ”30 Ağustos kutsal vatan topraklarımızı kanımızın son damlasına kadar koruyacağımızı dünyaya ispatlayan önemli bir tarihtir“
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıldönümünü kutladı.
Bartık, yayımladığı mesajda, birlik ve beraberliğin daha çok hissedildiği bu günlerde Zafer Bayramı'nın farklı bir anlam kazandığını belirtti.
Tarihe altın harflerle yazılan başarıları geride bırakan Türk halkının yeni zaferleri ekonomide göstermek zorunda olduğuna dikkati çeken Bartık, Türkiye Cumhuriyeti'nin her alanda büyük zaferlere imza atacak güce sahip olduğunu ifade etti.
Bartık, şöyle devam etti:
“30 Ağustos kutsal vatan topraklarımızı kanımızın son damlasına kadar koruyacağımızı dünyaya ispatlayan önemli bir tarihtir. Dün olduğu gibi bugün de topraklarımıza göz dikenler gereken cevabı alacaktır. Böylesi bir tarihi gururla yaşıyor ve tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.”
Bartık, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve vatan savunmasında hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.
- 29 Ağustos 2016