GAZİANTEP TİCARET ODASI’NDAN İDLİB SALDIRISINA KINAMA

Gaziantep Ticaret Odası Başkanları İdlib’de Türk askerlerine düzenlenen hain saldırıyı kınayan bir mesaj yayınlayarak “Devletimizin, milletimizin ve şanlı ordumuzun yanındayız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” dediler.

GTO Meclis Başkanı Hilmi Teymur ve Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü, sınır güvenliğinin sağlanması ve Suriye’de barış ve huzurun temini amacıyla İdlib’te bulunan Türk askerlerine yönelik haince düzenlenen hava harekâtı sonrası 33 askerimizin şehit olduğunu ifade ettikleri yazılı mesajda şunları söylediler:

“Mehmetçiklerimize düzenlenen haince saldırı sonrası 33 askerimizin şehadet haberini üzülerek aldık. Öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Bu melun saldırıyı kınıyor, Aziz Milletimize sabırlar diliyoruz. Bölgede bulunan askerlerimiz bir taraftan vatanımızın bölünmez bütünlüğünün korunması, sınır güvenliğimizin sağlanması için görev yaparken diğer taraftan o bölgede yaşayanların huzur ve güvenliğini de temin ediyor. Bu misyonu üstlenen Mehmetçiklerimizin, ordumuzun, devletimizin ve milletimizin yanındayız. Üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getirmeye hazırız. Bu olaylar gösteriyor ki milletçe kenetlenmek ve bir olmak zorundayız. Türkiye şu anda zorlu bir süreçten geçiyor. Bu süreci hep birlikte, ortak hareket ederek atlatacağız. İdlib şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun”