DİJİTAL DÖNÜŞÜM E-TİCARET VE E-İHRACAT EĞİTİMİ GTO’DA YAPILACAK

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Gaziantep Ticaret Odası (GTO) işbirliğiyle ekonominin belkemiğini oluşturan KOBİ’leri geleceğe hazırlamak amacıyla “DİJİTAL DÖNÜŞÜM, E-TİCARET VE E-İHRACAT” eğitimi gerçekleştirilecek.

Gaziantep Ticaret Odası tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada; Türkiye ekonomisinin yüzde 90’dan fazlasını oluşturan KOBİ’lerin hızla dijitalleşen dünyaya ayak uydurmalarını ve rekabet güçlerini attırmalarını sağlamak amacıyla TOBB tarafından “Dijital Dönüşüm Hareketi” projesinin başlatıldığı belirtildi.

Proje kapsamında eğitim verilecek 7 ilden biri olan Gaziantep’teki eğitim Gaziantep Ticaret Odası ev sahipliğinde yapılacak.

GTO’da gerçekleştirilecek eğitime TOBB E-Ticaret sektörü Meclisi Başkan Yardımcısı Merter Özdemir, E-Ticaret Merkezi Direktörü Mehmet Erdemi, E-Ticaret Merkezi Genel Koordinatörü Sami Altınkaya, 3 GEN Teknoloji Ceosu Engin Özgen ve Eres Medya Ceosu Yılmaz Eres, konuşmacı olarak katılacak.

“DİJİTAL DÖNÜŞÜM E-TİCARET VE E-İHRACAT” konulu eğitim GTO Toplantı Salonunda   17 Kasım 2108 Cumartesi günü saat 09.30’da yapılacak.