Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Gaziantep Ticaret Odası olarak siz üyelerimize verdiğimiz hizmetler ile ilgili her türlü bilgi ve dokümana ilgili sayfalardan ulaşabilirsiniz. Lütfen ilgilendiğiniz konu ile ilgili sayfayı ziyaret ediniz.

veya lütfen aşağıdaki hizmet numarası ile irtibata geçiniz.

Destek Hattı

0850 205 27 27

GTO Online işlemlere hoşgeldiniz
Lütfen sisteme giriş yapınız..

Giriş Yap
İletişim

Telefon

0850 205 27 27

Adres

İncilipınar Mahallesi Ticaret Odası Hizmet Kompleksi Şehitkamil Gaziantep / TÜRKİYE

"BİRLİKTE BAŞARALIM"

Haberler

CUMHURİYETİN 100’ÜNCÜ YILINDA HEDEF: İLK 4

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 96’ıncı yılı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 96’ıncı yılı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Cumhuriyet ve Cumhuriyet kazanımlarının yılmaz savunucusu olan Gaziantep Ticaret Odasının Başkanları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türk milletinin kazandığı eşsiz zaferlerin “Cumhuriyet” ile taçlandırıldığını belirterek şunları kaydettiler:

“Türk milleti tarihin her noktasında, her koşulda, her zorluğa rağmen dik durmanın yegâne örneğidir. Dört bir yanından kuşatılan bu millet adeta küllerinden doğmuş ve destansı zaferler ile dünyanın karşısına dikilmiştir. Nihayetinde özgürlüğü, hürriyeti ve bağımsızlığı için kanıyla, canıyla mücadele eden milletimiz “Cumhuriyet”in ilanıyla beraber aydınlık geleceğe yeni bir sayfa açmıştır. Bizlere de Ata’mızdan, ecdatlarımızdan aldığımız bu eşsiz emaneti layıkıyla taşımak ve yüceltmek düşmektedir.

Ve bugün de yüz yıl önce Türk’e hainlerce planlar, oyunlar kuran emperyalist güçler boş durmamakta, milli birlik ve beraberliğimizi, mazlumların yanında, hainlerin, zalimlerin karşısında duran Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni hedef almaktadır. Lakin unutulmamalıdır ki bu necip millet emperyalist çarklara çomak sokmayı çok iyi bilmektedir. Bunun en güzel örneğini görmek için fazla geriye gitmeye lüzum yoktur. Yüce Türk Devleti Barış Pınarı Harekâtı ile tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir ki bölücü ve hain maşalar eliyle yürütülen haince planlar bozulmuştur. Biz, Gaziantep Ticaret Odası olarak devletimizin, milletimizin, kahraman Türk askerinin her daim yanında ve dimdik durmaya devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bu Cumhuriyet’in daha güçlü yarınları için, muasır medeniyetler seviyesine ulaşabilmesi için canla başla çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz.”

Cumhuriyet’in 100’üncü yılına anlamlı bir hedefle yürüdüklerini de ekleyen GTO Başkanları, “Gazi şehrin gazi torunları olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar olabilmesi için Gaziantep özelinde durmaksızın çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. 2023 yılında hedefimiz Gaziantep’i ülke ekonomisinde ilk dört ilden birisi yapabilmek… Her zaman dile getiriyoruz Gaziantep’in büyümesi demek tüm Türkiye’nin büyümesi ve gelişmesi demektir. Ata’mıza, ecdatlarımıza, kahraman şehit ve gazilerimize olan en önemli borcumuz sosyal ve ekonomik kalkınmaya öncülük etmektedir. Hiç kimsenin şüphesi olmasın Gaziantep Ticaret Odası Cumhuriyet değerlerine sımsıkı sarılarak projeleriyle, hayata geçirdiği fikirleri ve 121 yıllık köklü geçmişiyle “Cumhuriyet” emanetini layıkıyla taşıyacaktır. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle, şükranla anıyor,  üyelerimizin ve tüm milletimizin “Cumhuriyet Bayramı”nı en içten duygularımızla kutluyoruz.” şeklinde konuştular.

 

Not: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel hazırladığımız videoyu aşağıdaki linkler vasıtasıyla izleyebilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/GaziantepTO/status/1187982662679572480

Facebook: https://www.facebook.com/246453368720590/posts/2811950168837551/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=cDLLoccrJmE

Diğer Haberler [Tüm Haberler]