BÖLGE TİCARETİNİN KALBİ GAZİANTEP’TE ATIYOR

EKONOMİYE YÖN VERENLER GAZİANTEP’TE…

Bugün, Gaziantep’te tarihi bir gün yaşanacak. Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) organizasyonu ile Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım ile birlikte Gaziantep’e geliyor.

Ticaret  Bakanı Pekcan Gaziantep’te iş Dünyası ile buluşacak..

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, iş dünyası temsilcileri, bölgedeki Oda ve Borsaların başkanları, üyeleri ile Gaziantep Ticaret Odası’nda 28 ARALIK 2018 CUMA GÜNÜ SAAT 16.30’da  “İş Dünyası İstişare Toplantısında bir araya gelerek, ekonomik durum değerlendirmesi yapacak.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TESK Başkanı Bendevi Palandöken’in de yer alacağı Toplantıda; Bölgenin ve Gaziantep’in ticaret hayatında yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili değerlendirmeler masaya yatırılacak.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’a, Gaziantep ve Bölgenin üretim ve ihracat potansiyelinin etkin kullanımı, en fazla Suriyeli barındıran bölgedeki illerin yaşadığı sıkıntılar ve çözüm önerileri ile ticaret ve ihracatı arttırıcı hususlar başta olmak üzere iş dünyasının talepleri konusunda bilgiler sunulacak.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında Bölge Odaları da Gaziantep’te ..

TOBB Başkanlığında Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) organizasyonu ile yapılan bu Toplantının, 2018’in değerlendirilmesi ve 2019 için öngörü sahibi olabilmek adına önemli bir fırsat olduğu, iş dünyasının bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerektiği belirtildi.