Yılbaşı Kurabiyesi Atölyesi

WEB İÇERİK

Yeniyıl ruhuna özel kurabiye yapımı için GAGA'da buluşalım!

Yeni yıl için geri sayım başladı! 2023'ü zencefilli kurabiyelerin mis kokusuyla karşılamaya ne dersiniz?  Sevdiklerinize hediye edip kendilerini özel hissettirerek veya tüm aile birlikte mutfağa girip kurabiye pişirerek mis kokulu, lezzetli bir yılbaşı hatırası yaratmak için eğlenerek öğreneceğiniz kurabiye yapımı ve süsleme tekniklerinin yer aldığı "Gaziantep Gastronomi Akademisi (GAGA) Yılbaşı Kurabiyesi Atölyesine"  hemen kayıt yaptırın.

KAYIT OL BUTONU WEB SİTESİ

Atölye Detayları

Tarih : 27 Aralık 2023, Salı

Yer: Gaziantep Gastronomi Akademisi

Saat: 13.00 - 17.00

Ücret: 300,00 TL (KDV dahil)

İletişim: 0(535) 831 20 20

Kontenjan 8 kişi ile sınırlıdır.