VIETNAM ÜLKE GÜNÜ

Gaziantep Ticaret Odası ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) işbirliğinde, Vietnam ile mevcut ticari ilişkilerimizi ve potansiyel işbirliklerini değerlendirmek amacıyla Vietnam Büyükelçisi Mr. Tran Quang Tuyen ve aşağıda isimleri belirtilen heyet katılımcıları ile ülke günü düzenlenecektir.

13 Kasım 2019, Çarşamba günü saat 14.00’te Gaziantep Ticaret Odası’nda düzenlenecek olan toplantıya katılımınızdan memnuniyet duyarız.

HEYET LİSTESİ
  • Vietnam Ticaret Ataşesi, Mr. Cuong Le Phu
  • DEİK Vietnam İş Konseyi Başkanı, Ali Tezolmez
  • DEİK Asya Pasifik Daire Başkanı, Volkan Yüzer