KÖPRÜLÜ VİNÇ OPERATÖRÜ-MESLEKİ YETERLİLİK SINAVLARI

KÖPRÜLÜ VİNÇ OPERATÖRÜ ALANINDA MESLEKİ YETERLİLİK SINAVLARI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından belirlenen tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde çalışanların mesleki yeterlilik belgeleri almaları zorunlu hale getirilmiş olup, Belge almaya hak kazananların sınav ücretleri 31 Aralık 2019’a kadar işsizlik sigorta fonundan karşılanacaktır.

Odamız bünyesinde faaliyet gösteren Mesleki Yeterlilik Merkezimiz ile GSO-MEM(Gaziantep Mesleki Yeterlilik Sınav Belgelendirme Danışmanlık A.Ş.) iş birliğinde Köprülü Vinç Operatörü (Seviye-2) alanında Mesleki Yeterlilik sınavları yapılacak olup, kazananlara belgeleri verilecektir.

Bu çerçevede, yukarıda bahsi geçen alanda sınavlara girerek mesleki yeterlilik belgesi almak isteyen çalışanların Odamız Yetkilileri ile iletişime geçmelerini rica ederiz.

Saygılarımızla,

AYRINTILI BİLGİ

Köprülü Vinç Operatörü Alanlarına MYM Sınavları    0 (342) 220 30 30 / 126-125-123      Köprülü Vinç Operatörü Alanlarına MYM Sınavları  Son Başvuru Tarihi : 18 Eylül 2019, Çarşamba Saat:17.00

E-mail        : info@gtomym.com