Ürün Gelişitirme(Ür-Ge) ve Tasarım Mühendisliği Ana Bilim Dalı GAÜN’de Kuruldu!

Şehrimiz Bölgedeki Ar-Ge/Ür-Ge Tasarım alanında kariyer yapmak isteyen İnsan Kaynağının ihtiyaçlarına cevap vermek üzere; Ürün Gelişitirme(Ür-Ge) ve Tasarım Mühendisliği ana bilim dalı GAÜN’de kuruldu! Ür-Ge ve Tasarım Mühendisliği Yüksek Lisans Programına(İ.Ö., Türkçe, Tezli/Tezsiz, Ücretli) ilk dönem için kontenjanlar Tezli:10 öğrenci ve Tezsiz:50 öğrenci ile sınırlı olup son başvuru tarihi 30 Haziran 2019’dur. Detaylar ve başvuru için; http://urge.gantep.edu.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz!

WhatsApp Image 2019-06-24 at 16.32.35