Üreten Yöre Üreten Türkiye Buluşması

üreten yöre

Güvenilir Ürün Platformu  “Üreten Yöre Üreten Türkiye” Buluşması

Sayın Üyemiz;

Üreten Yöre Üreten Türkiye Projesi kapsamında deprem bölgesindeki üreticilerin büyük alıcılarla buluşturulduğu il buluşmaları devam etmektedir.

Projenin başlıca amacı büyük perakende zincirlerinin, e-ticaret firmalarının, yatırımcıların ve birçok öncü kurum ve firmanın bulunduğu alım heyetlerini ilimizdeki üretici firmalarla bir araya getirerek bölge ekonomisine katkı sağlamaktır.

Proje kapsamında 7 Mart 2024 Perşembe günü 14.00-18.00 saatleri arasında Müzeyyen Erkul Bilim Merkezi’nde “Üreten Yöre Üreten Türkiye” buluşması gerçekleştirilecektir.

Aşağıda belirtilen program dahilinde gerçekleştirilecek buluşmayı katılımlarınız için bilgilerinize sunarız.

Program:

14.00-15.00            Etkinlik açılışı

15.00-18.00            Standların gezilmesi, ikili görüşmeler ve sertifika takdimi

Bilgi için: Hümeyra Camcıoğlu

TEL: 0546 726 87 18