UPS KADIN İHRACATÇI PROGRAMI (KİP)

UPS, dünyanın 220’den fazla ülke ve bölgesinde 450.000’den fazla çalışanı ile günde 20 milyondan fazla paket taşıyan uluslararası hızlı kargo şirketidir. UPS uluslararası hizmete başladığı ilk yıllardan itibaren dünya ticaretinin gelişmesi için çabalar harcamış ve bu alanda çeşitli programları desteklemiştir. Bu programlardan en yenisi kadınları dünya ticaretinin önemli bir parçası haline getirmek için Dünya Ticaret Örgütü bağlantılı Uluslararası Ticaret Merkezi ile birlikte tasarlanan UPS Kadın İhracatçı Programı’dır(KİP).

Ülkemizde kadınlarımız arasında ihracat konusunda farkındalık yaratmak, ihracat fikrini yaymak ve eğitim vermek amacıyla Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan’ın da kıymetli destekleriyle 8 ilimizde KEDV ve KAGİDER ile birlikte Kadın İhracatçı Programı (KİP) dizisi oluşturulmuştur.

Gaziantep KİP 21 Ocak 2020 günü gerçekleştirilecektir. Program ücretsiz olup, bu programda kadın ihracatçılara sağlanacak destek ve kolaylıklar anlatılacak, e-ihracat eğitimi verilecektir.

Saygılarımızla,

Kayıt için: kip@ups.com