Motorlu Kara Taşıtı Kiralama İşletmeleri Tarafından Yapılan Satışlar Hakkında Genelge

Sayın Üyemiz;

TOBB tarafından Odamıza iletilen, Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan, İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik kapsamında motorlu kara taşıtı kiralama faaliyetinde bulunan işletmeler tarafından yapılan taşıt satışlarını konu edinen 24.09.2020 tarihli ve 2020/2 sayılı Genelge aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır.

Motorlu Kara Tasiti Kiralama Isletmeleri Tarafindan Yapilan Satislar Hakkinda Genelgeye ulaşmak için lütfen tıklayınız.