KOBİGEL-KOBİ Destek Programı

KOBİGEL ile 1.000.000 TL'ye kadar destek fırsatı...

Ülkemizin ulusal ve uluslararası hedefleri doğrultusunda, KOBİ'lerin ekonomideki paylarının ve
etkinliklerinin arttırılması, rekabet güçlerinin ve sağladıkları katma değerin yükseltilmesi amacıyla KOSGEB tarafından "KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programı" yürürlüğe konulmuştur.

Program kapsamında,  işletme başına 300.000 TL'ye kadar geri ödemesiz, 700.000 TL'ye kadar geri
ödemeli (teminat veya KGF kefaleti karşılığı) olmak üzere toplam 1.000.000 TL'ye kadar destek
verilebilecek 2 adet Proje Teklif Çağrısı yayınlanmıştır.

“İmalat Sanayinde Dijitalleşme” temalı Proje Teklif Çağrılarının genel amacı:
- İmalat sanayi sektöründe milli imkanlar ağırlıklı olarak dijitalleşme için;
- Yerli ve yetkin teknoloji geliştiricisi KOBİ envanterini genişletmek,
- İmalat sanayi KOBİ’lerinin, yerli teknoloji geliştiricilerle işbirliği öncelikli olmak üzere
dijitalleştirilmiş iş süreci sayısını arttırmaktır.

KOBİGEL - “İMALAT SANAYİNDE DİJİTALLEŞME” TEMALI PROJE TEKLİF ÇAĞRILARI'nın detaylarına ve başvuru şartlarına buradan ulaşabilirsiniz.