KOBİ DEĞİŞİM DÖNÜŞÜMÜ İSTİHDAM DESTEĞİ İLE DEVAM EDİYOR

KOBİ DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM PROJESİNDE İSTİHDAM DESTEĞİ MODÜLÜ BAŞVURULARI BAŞLADI

SİZ DE BELİRLENEN SEKTÖRLERDE ÇALIŞMAK İSTİYORSANIZ

HEMEN BAŞVURUNUZU OLUŞTURUN

Alman Federal Ekonomik İş birliği ve Kalkınma Bakanlığı (BMZ) tarafından finanse edilen PEP-Ekonomik Fırsatların Desteklenmesi Programı kapsamında, Alman Uluslararası İş birliği Kurumu (GİZ) ve Gaziantep Ticaret Odası (GTO) iş birliği ile yürütülmekte olan “Değişim ve Dönüşüm Zamanı Projesi” bünyesinde gerçekleştirilecek “personel istihdamı” faaliyeti başlamıştır.

Değişim ve Dönüşüm Zamanı Projesi kapsamında KOBİ danışmanlık hizmetini alacak olan işletmelerde yeni istihdam edilmek koşuluyla aşağıda belirtilen sektörler için Türk ve Suriyeli yararlanıcı başvuruları alınacaktır.

Başvuru sahipleri için ön koşullar;

• Hem Türk hem de Suriyeli başvuru sahipleri için en az 18 yaşında olmak
  • Suriyeli başvuru sahipleri geçici koruma statüsünde olmak
  • Suriyeli başvuru sahiplerinin en az 6 aydır Gaziantep’te kayıtlı şekilde ikamet ediyor olmaları

Sektörler

• Tekstil (Triko ve Hazır Giyim, Pazarlama Personeli)
  • Gıda (Restoran ve Kafe Çalışanı, Aşçı, Pazarlama Personeli)
  • Eğitim (Dil ve branş öğretmenleri)
  • Sağlık (Radyoloji Teknikeri)
  • Finans (Muhasebe Personeli)
  • Lojistik (Operasyon)
  • Hizmet (Ofis Hizmet Personeli, Seyahat Acentesi personeli, Görsel ve Grafik Tasarımcılar)
  • Üretim (Ayakkabı/Terlik üretimi)
  • Kırtasiye/Basım ve Yayım (Tasarımcı, İllüstrasyon, Pazarlama Personeli)

Söz konusu faaliyet kapsamında başvurmak isteyen yararlanıcıların aşağıdaki linkten başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

BAŞVURU FORMU

NOT: Söz konusu faaliyet kayıtlı istihdam olarak gerçekleştirileceği için Suriyeli başvuru sahipleri eğer varsa yararlanmakta oldukları “Sosyal Uyum Yardımı” (Kızılay Kart) kapsamından çıkarılacaktır.