İNŞAAT BOYACILIĞI ALANINDA MESLEKİ YETERLİLİK SINAV DUYURUSU

Mesleki Yeterlilik Kurumu Kanununda yapılan değişiklikle, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından belirlenen tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde çalışanların ve çalışmak isteyenlerin mesleki yeterlilik belgeleri almaları zorunlu hale getirilmiş olup, 01 Ocak 2017 tarihi itibariyle , Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olmayan kişiler çalıştırılmayacak ve cezai müeyyideler uygulanacaktır.

Odamız; Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşları aracılığı ile zorunluluk olan 48 meslek 'de sınav ve belgelendirme hizmetleri yapmaya devam etmektedir.

İlimiz genelinde tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde çalışan birçok adayımız,  Odamız aracılığı ile geçtiğimiz dönemlerde sınavlara girerek Mesleki Yeterlilik belgelerini almışlardır.

Zorunlu meslekler grubunda yer alan İnşaat Boyacılığı alanında halen belgelerini almamış adaylarımız için, Odamız ve Sercan Personel Belgelendirme kuruluşu iş birliği ile 08 Şubat 2017 Çarşamba günü yazılı ve uygulamalı sınavlar yapılacaktır.

Bu çerçevede İnşaat Boyacılığı alanında  sınavlara girerek mesleki yeterlilik belgesi almak isteyen kişilerin ek 'deki başvuru formunu doldurarak gerekli evraklarla birlikte 06 Şubat 2017 Pazartesi mesai saati bitimine kadar Odamız yetkilisine başvurmalarını önemle rica ederiz. Saygılarımızla,

İrtibat için; Gülay Böler - 220 30 30 (Dahili:121)

Not: Sınav Ücreti 660 TL olup (Yapıkredi Bank IBAN NO: TR13 0006 7010 0000 0048 9639 12) Hesaba yatırılır.

Başvuru için gerekli evraklar;

-Kimlik fotokopisi