Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Gaziantep Ticaret Odası olarak siz üyelerimize verdiğimiz hizmetler ile ilgili her türlü bilgi ve dokümana ilgili sayfalardan ulaşabilirsiniz. Lütfen ilgilendiğiniz konu ile ilgili sayfayı ziyaret ediniz.

veya lütfen aşağıdaki hizmet numarası ile irtibata geçiniz.

Destek Hattı

0850 205 27 27

GTO Online işlemlere hoşgeldiniz
Lütfen sisteme giriş yapınız..

Giriş Yap
İletişim

Telefon

0850 205 27 27

Adres

İncilipınar Mahallesi Ticaret Odası Hizmet Kompleksi Şehitkamil Gaziantep / TÜRKİYE

"BİRLİKTE BAŞARALIM"

İHRACATÇI FİRMALARA YÖNELİK “DIŞ TİCARET İSTİHBARAT KOÇLUĞU VE DIŞ TİCARET PERSONELİ İSTİHDAM DESTEĞİ”

İHRACATÇI FİRMALARA YÖNELİK “DIŞ TİCARET İSTİHBARAT KOÇLUĞU VE DIŞ TİCARET PERSONELİ İSTİHDAM DESTEĞİ”

TÜRKÇE

 

Sayın Üyemiz,

 

Alman Federal Ekonomik İş Birliği ve Kalkınma Bakanlığı (BMZ) tarafından finanse edilen PEP- Ekonomik Fırsatların Desteklenmesi Programı kapsamında; Alman Uluslararası İş Birliği Kurumu (GIZ) ve Gaziantep Ticaret Odası (GTO) iş birliği ile yürütülen “KOBİ’lerin ve İşgücünün Uluslararası Rekabetçiliğinin Artırılması Projesi”  kapsamında üyelerimizin dış ticaret kapasitelerini arttırabilmek ve dış ticaret personeli ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Gaziantep’te Faaliyet Gösteren 20 İhracatçı Firmaya, “Dış Ticaret İstihbarat Koçluğu” ve “Dış Ticaret Personeli İstihdam Desteği” verilecektir.

 

Söz konusu hizmet ve istihdam desteği için seçilecek 20 firma, uzmanlık alanı ticari istihbarat koçluğu olan profesyonel bir ekip tarafından belirli aralıklarla ziyaret edilerek, firmanın ihtiyaçları doğrultusunda aşağıda konu başlıkları verilen alanlarda tamamen firmaya özel, birebir koçluk hizmetini almaya hak kazanacaklardır:

 

·         Hedef Pazar Danışmanlığı

·         Hedef Müşteri Danışmanlığı

·         Hedef Rakip Analizi

·         Hedef Pazar Analizi Desteği

 

Dış Ticaret İstihbarat Koçluğu hizmetine ek olarak, yine projemiz kapsamında yaklaşık 115 saatlik “Dış Ticaret Personeli” Eğitim Programını başarı ile tamamlayan katılımcılarımız, koçluk hizmeti alacak firmalarda istihdam edileceklerdir. İstihdam desteği, istihdam edilen her bir kişi için 5 ay süreyle, brüt asgari ücretin %50’si kadarlık kısmının istihdam sağlayan firmaya ödenmesi şeklinde olacaktır.

 

Başvurular mülakatlar neticesinde değerlendirilecek ve Şubat-Eylül 2023 döneminde Dış Ticaret İstihbarat Koçluğu hizmeti alacak 20 firma belirli aralıklarla ziyaret edilerek söz konusu koçluk hizmetinden ücretsiz yararlanacaklardır.

 

İstihdam desteğinin Mart 2023 itibariyle başlaması ve 5 ay boyunca devam etmesi planlanmaktadır. İstihdam süreci, dış ticaret personeli ile firmaların karşılıklı anlaşmalarına istinaden başlayacaktır.

 

Hizmetlerimizden faydalanacak firmalarımızın ihracat faaliyetlerinin devam ediyor olması gerekmektedir.

 

Programa başvuruda bulunmak isteyen firmalarımızın  başvuru formunu en geç 10.12.2022 tarihine kadar doldurarak başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

 

KAYIT OL BUTONU WEB SİTESİ