Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği Taslağı Hakkında

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen 16.03.2021 tarih ve 34221550-045.99-2626 sayılı yazıda, Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği Uygulamalarında etkinliğin artırılması ve uygulamada birlikteliğin sağlanmasına yönelik gerçekleştirilen "Çevre İzin ve Lisans Uygulamalarının İyileştirilmesi Projesi"nin tamamlandığı bildirilmiş, proje çıktıları olarak taslak Ek-1 ve Ek-2 kapsam listeleri oluşturulduğu ve idari hükümlerinde bir takım düzenlemelere gidildiği ifade edilerek "Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik Taslağı"na ilişkin görüşlerimiz talep edilmiştir.

Bu kapsamda, Ek-1’de yer alan "Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik Taslağı" ve Ek-2’de yer alan Kapsam Listelerine ilişkin görüşlerinizin Ek-3’te yer alan Görüş Bildirme Formu’na işlenerek 22 Mart 2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar meslekkomite@gto.org.tr e-posta adresine iletilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Yönetmelik