BAZI TEKSTİL KONFEKSİYON VE DERİ ÜRÜNLERİNİN DENETİMİNE İLİŞKİN TEBLİĞ HAKKINDA

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden tarafımıza iletilen yazıda, Ticaret Bakanlığı Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğü'nden alınan yazıya atfen, ‘Bazı Tekstil Konfeksiyon ve Deri Ürünlerinin Denetimine İlişkin Tebliğ Hk.' yazı uyarınca; 2021 yılından itibaren denetim işlemi için başvuru yapacak firmaların gecikme yaşamamaları adına 2011/53 sayılı Ürün Güvenliği ve Denetimi Tebliği çerçevesinde, TAREKS'e kayıt olmalarının önem arz ettiği hususu bildirilmiştir.

İlgili üyelerimizin bilgi ve dikkatlerine önemle sunulur.