9. MERSİN GIDA TEKNOLOJİLERİ VE PAKETLEME FUARI

Mersin'de Gıda Fuarı için geri sayım başladı…

Türk gıda endüstrisi için uzun yıllardır başarılı şekilde düzenlediği uluslararası gıda fuarları sayesinde, sektörün üretimden dağıtıma, işletmeden tüketim ve ihracata kadar ki tüm süreçlerinin analizini çok iyi yapan CNR Holding, bu alandaki deneyim ve birikimi ile Akdeniz'in en büyük gıda fuarını 9. kez organize edecek. Mersin Fooddays-Mersin Gıda, Gıda Teknolojileri ve Paketleme Fuarı Türkiye'nin gıda üretimi ve ihracatında önemli bir merkez haline gelen Mersin'de tüm gıda sektörünü bir araya getirecek.

Ayrıntılı bilgi için: http://cnrmersingidafuari.com/