Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Gaziantep Ticaret Odası olarak siz üyelerimize verdiğimiz hizmetler ile ilgili her türlü bilgi ve dokümana ilgili sayfalardan ulaşabilirsiniz. Lütfen ilgilendiğiniz konu ile ilgili sayfayı ziyaret ediniz.

veya lütfen aşağıdaki hizmet numarası ile irtibata geçiniz.

Destek Hattı

0850 205 27 27

GTO Online işlemlere hoşgeldiniz
Lütfen sisteme giriş yapınız..

Giriş Yap
İletişim

Telefon

0850 205 27 27

Adres

İncilipınar Mahallesi Ticaret Odası Hizmet Kompleksi Şehitkamil Gaziantep / TÜRKİYE

"BİRLİKTE BAŞARALIM"

Basın Bültenleri

BUGÜNÜMÜZ DE YARINIMIZ DA “CUMHURİYET”TİR

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 98’inci yılı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

BUGÜNÜMÜZ DE YARINIMIZ DA “CUMHURİYET”TİR

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 98’inci yılı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Gaziantep Ticaret Odası Başkanları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan destansı zaferlerin Cumhuriyet ile taçlandırıldığını ve Türk milletine emanet edildiğini belirterek, “Yüce Türk milletinin her bir ferdi bu emanete layıkıyla sahip çıkmalı ve ilelebet yaşatmalıdır.” dedi.

Türki milletinin tarihi boyunca özgürlük ve bağımsızlık için savaş verdiğini ve büyük bedeller ödediğini vurgulayan GTO Başkanları mesajlarında şu ifadelere yer verdi.

“Ödediğimiz bedellerin en büyük armağanı ve mükâfatı Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhuriyettir. Tarih sahnesinden emperyalistler tarafından silinmeye çalışılan kadim milletimiz, hürriyeti ve bağımsızlığı için kanıyla, canıyla mücadele etmiş, kazandığı zaferlerle tüm dünyanın karşısına dikilmiştir. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde ‘Cumhuriyet’in ilanıyla birlikte de müreffeh yarınlara yeni bir sayfa açmıştır. Bizim bugünümüz de yarınımız da ‘Cumhuriyet’tir. Cumhuriyet’e sahip çıkmak, Ata’mızın eşsiz emanetini ilelebet yaşatmak en önemli görevimiz.

Gaziantep Ticaret Odası olarak attığımız her adımda, yürüttüğümüz her çalışmada ve hayata geçirdiğimiz her projede bu anlayışla hareket ediyor; daha güçlü, refah ve özgür bir Türkiye Cumhuriyeti hayaliyle motive oluyoruz. Biliyoruz ki biz başardıkça, Gaziantep başardıkça kazanan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti oluyor. Her bir başarımızda kahraman ecdadımızı hatırlıyoruz. Onlara karşı olan büyük sorumluluğumuzu anımsıyoruz. Biz, güzel ülkemiz ve Cumhuriyet’imiz için canla başla çalışmaya, üretmeye, değer yaratmaya devam edeceğiz. Ömrümüzün sonuna kadar da Ulu Önder’imizin izinden ve öğütlerinden ayrılmayacağız.

Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle, şükranla anıyor,  üyelerimizin ve tüm milletimizin “Cumhuriyet Bayramı”nı yürekten kutluyoruz.”