Projeler

GTO TÜRK TİCARET MERKEZLERİ

Gaziantep Ticaret Odası olarak üyelerimizi Amerika pazarına taşıyoruz.

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin öncülüğündeki "Türk Ticaret Merkezleri" projesi kapsamında Ekonomi Bakanlığımız tarafından hedef pazar olarak belirlenen Amerika'nın Los Angeles kentinde Gıda Firmalarının hizmetine sunulacak bir  Ticaret Merkezi kuruyoruz.

Merkez içerisinde ofis sahibi olmak isteyen firmalara kira, tanıtım, tefrişat konularında %75 oranında devlet desteği sağlanmakta ve firmalara hukuki, mali ve danışmanlık hizmetlerini sunulmaktadır.

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi için:

Enver Ak

enverak@gto.org.tr