"BİRLİKTE BAŞARALIM"

Ziyareti ve İş Gezisi Organizasyonu

30 Mayıs – 02 Haziran 2022 Hannover, Almanya

Sayın Üyemiz,

GTO, Gaziantep OSB Teknokent ve Bilişimci İş Adamları Derneği (GABİAD) iş birliğinde; 1.700’den fazla katılımcı ile dijitalleşme, sürdürülebilirlik ve endüstriyel teknoloji alanında dünyanın en önemli etkinliklerinden biri olan Hannover Messe 2022 Uluslararası Endüstriyel Teknoloji Fuarına   yönelik ziyaret ve inceleme gezisi planlanmaktadır.

Tahmini maliyetinin 1.250 – 1.650 Euro olması öngörülen heyet programı için yeterli katılımcı sayısına ulaşılması durumunda KOSGEB Yurt Dışı İş Gezisi Desteğine (5.000 TL/herbir firma için) Başvurulacaktır.

Fuar ziyareti ve iş gezisi programına katılmak isteyen üyelerimizin aşağıda yer alan linkten 4 Mart 2022 tarihine kadar başvuru formunu doldurarak ÖN KAYIT yaptırmalarını rica ederiz.

Fuar Hakkında : https://www.hannovermesse.de/en/

ÖN KAYIT

Detaylı Bilgi için:

Uzman: Erhan Kahraman

Tel     : 0 342 220 30 30 (326)

Diğer Geziler & Fuarlar [Tüm Geziler & Fuarlar]