"BİRLİKTE BAŞARALIM"

Fuarlar & İş Gezileri

DUBAI GULFOOD ULUSLARARASI GIDA FUARI ZİYARETİ VE İŞ GEZİSİ ORGANİZASYONU

Sayın Üyemiz,

Gıda alanında dünyanın en önemli fuarlarından olan ve Dubai’de 20-24 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek GULFOOD ULUSLARARASI GIDA FUARI’na Odamız tarafından iş gezisi organizasyonu planlanmaktadır.

Tahmini maliyeti 2.200-2.400 Euro olarak öngörülen ve yeterli katılım olması durumunda KOSGEB desteği ile düzenlenecek olan fuar ziyareti ve iş gezisi programına katılmak isteyen üyelerimizin aşağıda yer alan linkten 28 Kasım 2022 tarihine kadar başvuru formunu doldurarak ÖN KAYIT yaptırmalarını rica ederiz.

KAYIT OL BUTONU WEB SİTESİ

Fuar Web Sitesi: https://www.gulfood.com/