"BİRLİKTE BAŞARALIM"

Fuarlar & İş Gezileri

CPM 2023 Uluslararası Moda Fuarı Ziyareti Organizasyonu

Sayın Üyemiz;

Gaziantep Ticaret Odası tarafından 19-23 Şubat 2023 tarihleri arasında, her yıl Rusya’nın Moskova kentinde düzenlenen CPM - Collection Première Moscow Uluslararası Moda Fuarı’na ziyaret organizasyonu düzenlenecektir.

Tahmini maliyetinin 1.800 – 2.000 EURO olması öngörülen programa katılmak isteyen üyelerimizin aşağıda yer alan linkten başvuru formunu doldurarak ön kayıt yaptırmalarını rica ederiz.

NOT : KOSGEB Yurt Dışı İş Gezisi desteği için yapılacak başvurumuzun olumlu sonuçlanması durumunda katılımcı firmalarımız katılım bedellerinin %60’ını (üst limit 45.000 TL olmak üzere) geri ödeme olarak alabileceklerdir.

KAYIT OL BUTONU WEB SİTESİ

Son Başvuru: 14.12.2022