23-26 Nisan 2020 Sokağa Çıkma Kısıtlamasından Muaf Olarak Çalışacak İşletmeler İçin Başvuru Formu

Sayın Üyemiz,

22 Nisan 2020 saat 24:00 ile 26 Nisan 2020 tarihi saat 24:00 arasında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması hakkında T.C. İçişleri Bakanlığı'nın 21.04.2020 tarihinde yayımladığı genelge kapsamında bazı işyeri, kurum, işletme ve kişilere muafiyet tanınmıştır. Bu muafiyetlerin dışında kalan tüm işyeri, kurum, işletme ve kişilerin sokağa çıkma yasağına uyması gerekmektedir.

Aşağıda bilgilerinize sunulan  genelgenin tarafınızca incelenerek işyerinizin muafiyet kapsamında olması ve çalışmak istemeniz halinde, T.C. Gaziantep Valiliği'ne iletilmek üzere ekte yer alan  formu eksiksiz doldurup, firma kaşesi ve yetkili imzasıyla birlikte tarayıp en geç 22 Nisan Çarşamba günü saat 12.00'ye kadar Odamızın basvuru@gto.org.tr mail adresine göndermeniz gerekmektedir.  (OSB veya Havaalanı OSB de olanlar bulundukları OSB Müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir.)

Tarafımıza iletmiş olduğunuz bilgiler kontrol edilecek,  iletmiş olduğunuz form onaylanarak elektronik ortamda tarafınıza gönderilecektir.

Bu işlemden sonra firmanızın her bir çalışanı için güvenlik güçlerine göstermek üzere antetli bir kağıda yazılmış çalışma belgesi vermesi gerekmektedir.

23-26 Nisan Sokağa Çıkma Kısıtlaması Genelgesi