Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Gaziantep Ticaret Odası olarak siz üyelerimize verdiğimiz hizmetler ile ilgili her türlü bilgi ve dokümana ilgili sayfalardan ulaşabilirsiniz. Lütfen ilgilendiğiniz konu ile ilgili sayfayı ziyaret ediniz.

veya lütfen aşağıdaki hizmet numarası ile irtibata geçiniz.

Destek Hattı

0850 205 27 27

GTO Online işlemlere hoşgeldiniz
Lütfen sisteme giriş yapınız..

Giriş Yap
İletişim

Telefon

0850 205 27 27

Adres

İncilipınar Mahallesi Ticaret Odası Hizmet Kompleksi Şehitkamil Gaziantep / TÜRKİYE

"BİRLİKTE BAŞARALIM"

Haberler

GTO HEYETİ TOBB GENEL KURULUNDA

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'un 75'inci Genel Kurulu'na katıldı.

 

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'un 75'inci Genel Kurulu'na katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Bakanlar, Milletvekilleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve kongre üyelerinin katılımıyla Ankara'da gerçekleştirilen TOBB 75. Genel Kurulu TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) Salonu'nda gerçekleştirildi.

Gaziantep Ticaret Odasının geniş bir heyetle katılım gösterdiği Genel Kurul'da GTO Meclis Başkanı Mehmet Hilmi Teymur, Meclis Başkan Yardımcıları Mehmet Dal, Mithat Tümer, Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Duman, Kemal Delioğlu, Kerim Akdoğan, Mustafa Eryoldaş, Mehmet Kavsara, GTO TOBB Delegeleri Ökkeş Tabur, Necip Yılmaz, Mehmet Hayri Demirci, Ahmet Tabur, Mustafa Durakoğlugil, Osman Kıratlı, M. Ali Çalışkantürk, Kemal Sertkaya, Hasan Erol, Seddar Cingisiz, Abidin Ademoğlu, Ayhan Aybar Çeliksöz, Mahmut Metin Yıldız, Yusuf Ziya Yıldırım, M. Ali Bozkurt, Ali Dalgıç, Vaysal Köseoğlu, GTO Genel Sekreteri Baran Uçaner ve TOBB Gaziantep GGK İcra Komitesi Başkanı İbrahim Sarıca yer aldı.

Diğer Haberler [Tüm Haberler]