GAZİANTEP ODAMIZ HİZMETLER ÜYE BİLGİLERİ YAYINLAR VE RAPORLAR DUYURULAR VE ETKİNLİKLER PROJELER

GTO ANADOLU TİCARET MESLEK LİSESİ İÇİN ÇALIŞMALARA START VERİLDİ

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) tarafından yaptırılacak olan Anadolu Ticaret Meslek Lisesi için çalışmalara start verildi. GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan başkanlığında oluşturulan komisyon, ayrıntıları görüşmek üzere GTO´ da bir araya geldi. Geçtiğimiz günlerde GTO Meclis Toplantısı´nda Vali Erdal Ata, GTO Meclis Başkanı Zeki Yağcı ve GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan tarafından protokolü imzalanan 32 derslikli okulun yapımı için taraflar bir araya geldi.

Görüşmelere GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Mehmet Durdu Yetkinşekerci, Yönetim Kurulu Üyeleri Ünal Özdil, Selçuk Bilici ve Mehmet Törer, GTO Genel Sekreteri Halil Göçer ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz ve İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin katıldı. Görüşmeler yaklaşık 2 saat sürdü.

2005 yılında yaptırılarak Milli Eğitime devredilen Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nin ardından, GTO bu kez de Anadolu Ticaret Meslek Lisesi’ni bir yıl içerisinde yaptırarak Milli Eğitime devredecek. Şehitkamil İlçesi’nde Güvenevler Mahallesi´nde yapılacak 32 derslikli lise, muhasebe ve finansman, bilişim teknolojileri, pazarlama perakende, radyo televizyon, grafik ve fotoğraf, gazetecilik, matbaa gibi ihtiyaca göre belirlenecek bölümlerden oluşacak. Öğretim binası, saha tanzimi ve çevre duvarı 12 ay içerisinde tamamlanacak olan okulun yaklaşık 4 milyon liraya mal olacağı belirtildi.

Tarih:07.10.2011
Okuma:16333

HABERİN FOTOĞRAFLARI

HABER ARAMA