YILDIRIM: ŞİRKETLERİMİZİN BAŞARISIYLA GURUR DUYUYORUZ

GTO BAŞKANI TUNCAY YILDIRIM LİSTEYE GİREN BAŞARILI ŞİRKETLERİ KUTLADI

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, Fortune Türkiye dergisi tarafından yayımlanan "Türkiye'nin En Büyük 500 şirketi" araştırmasında yer alan Gaziantep menşeli 16 şirketi başarılarından dolayı kutlayarak, "Önümüzdeki dönemde daha çok şirketimizin listeye girmesi en büyük temennimizdir. Şirketlerimizle gurur duyuyoruz" dedi.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, FORTUNE Türkiye dergisince yayımlanan ve Türkiye'nin en büyük 500 şirketini belirleyen araştırmada Gaziantep'in 16 şirketle 6. sırada yer almasından gurur duyduklarını ifade ederek listeye giren şirketleri başarılarından dolayı kutladı.

Ülke ekonomisinin büyümesinin özel sektörün üstün gayretleriyle gerçekleştiğini ifade eden GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, "Dünya ekonomisinde daralmanın olduğu bir süreçten geçiyoruz. Bütün zorluklara rağmen, Odamıza kayıtlı firmaların sıralamada yer alması bizler için çok önemli. FORTUNE 500 listesinde yer almak dünya şirketleri için bir prestij kaynağıdır. Bugün Türkiye'nin en büyük firmaları arasına girerek bizlere bu sevinci yaşatan ve kent ekonomisine her zaman katkı yapan şirketlerimize, Yönetim Kurulu Başkanlarına ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Bu firmalarımız ürettikleri katma değerle mücadeleyi, cesareti, inancı, azmi ve iradeyi temsil etmektedirler. Hepimizin ortak amacı daha gelişmiş bir Türkiye'dir. Temennimiz ve çabamız böyle firmalarımızın sayısının artmasıdır" dedi.

"SANAYİCİLERİMİZİN BAŞARISIYLA GURUR DUYUYORUZ"

FORTUNE dergisi tarafından yapılan araştırmalar sonucunda, Türkiye'nin en büyük 500 Şirketi arasında Gaziantep'in 16 şirketle yer aldığını vurgulayan GTO Başkanı Yıldırım, "Üretim demek, ihracat, istihdam ve daha çok vergi geliri demektir. Üretimin önemine inanarak çalışmalarını sürdüren ve listeye giren sanayicilerimizi, ülkemiz ve bölgemiz ekonomisinin gelişmesi ve istihdamın artmasındaki başarılı çalışmalarından dolayı yürekten kutluyorum. Kentimizin her alanda rol model olmaya devam edeceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Eklenme : 05 Temmuz 2018 Perşembe