TURGUTLU TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN GTO’YA ZİYARET

GTO BİZİM İÇİN "MODEL VE ÖRNEK" ODA…

Gaziantep'teki ticaret hayatını yerinde incelemek üzere şehrimize gelen Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) heyeti Gaziantep Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

Gaziantep'teki ticaret hayatını yerinde incelemek üzere şehrimize bir gezi düzenleyen Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve Meclis Başkanı Yavuz Semizer başkanlığındaki heyet Gaziantep Ticaret Odası'nı ziyaret etti. Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı Hilmi Teymur, ziyarette heyete Gaziantep'in sosyo-ekonomik yapısı ve Odanın çalışmaları ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Ziyarette konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı Hilmi Teymur, Odalar arası işbirliğinin önemine vurgu yaparak sosyal, kültürel, ekonomik ve ticari alanlarda yapılacak ortak çalışmaların Gaziantep'in yanı sıra Turgutlu'nun da gelişimine önemli katkılar sağlayacağını söylediler.

Odalar arasında böylesi iş birlikleri oluşturulmasının kentlerin yanı sıra ülkemizin de kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağını belirten GTO Başkanları, her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirttiler.

Gaziantep Ticaret Odası ile Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası arasında yapılacak ortak çalışmaların da ele alındığı ziyarette, kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı GTO Başkanlarına teşekkür eden TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve Meclis Başkanı Yavuz Semizer, Gaziantep'i ticari ve sınai hayatta; Gaziantep Ticaret Odası'nı ise yapılan çalışma ve projelerinden ötürü kendilerine "Model ve Örnek" aldıklarını belirttiler.

TUTSO Başkanları bu iş gezisini Gaziantep'teki gelişmeleri yerinde görme açısından önemli bir fırsat olarak gördüklerini de sözlerine eklediler.

Eklenme : 25 Eylül 2018 Salı