TRİKO SEKTÖRÜNDE YAŞANAN ARA ELEMAN SIKINTILARI ARALIK AYI OTURUMUNDA GÖRÜŞÜLDÜ
E-GTO Online

MESLEK KOMİTE DUYURU

TRİKO SEKTÖRÜNDE YAŞANAN ARA ELEMAN SIKINTILARI ARALIK AYI OTURUMUNDA GÖRÜŞÜLDÜ

Gaziantep Ticaret Odası 20 Nolu TRİKO, ÖRGÜ, TIĞ İŞİ VE ÇORAPÇILAR Meslek Komitesi Aralık Ayı Oturumunda, triko sektöründe ara elaman problemlerini gündeme alındı.

Başkan Yardımcısı Abuzer Özdemir, Meclis Üyeleri Kemal Delioğlu ve Erol Doğan'ın ile bünyesinde tekstil bölümü bulunduran Hacı Sani Konukoğlu, Mehmet Rüştü Uzel, Kızılhisar, Hacı Muzaffer Bakbak Meslek Liseleri yetkilileri ile Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Necip Kafadar'ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, sektörün ara eleman sıkıntıları başta olmak üzere diğer problemleri ve sektörün gelişmesi için yapılması gerekenler ve bu konudaki işbirlikleri konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

MESLEK KOMİTE DUYURU .doc Olarak İndir     Sıkıştırılmış .zip Olarak Tümünü İndir
Eklenme : 14 Aralık 2017 Perşembe