DUYURU

Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Ticareti Yapan İşletmeler için Yetki Belgesinde 13 Ağustos son gün!!

Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Ticareti Yapan İşletmeler için  Duyuru

Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Ticareti
Yapan İşletmeler için Yetki Belgesinde
13 Ağustos son gün!!

Sayın Üyemiz,

Malumlarınız üzere; İkinci el motorlu kara taşıtlarının ticaretine ilişkin usul ve esasların düzenlenmesi amacıyla hazırlanan "İkinci el Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik" 13 Şubat 2018 tarihli resmi gazetede yayımlanmıştır.

İkinci el motorlu kara taşıtı ticaretiyle iştigal eden işletmelere yetki belgelerini 13 Ağustos 2019 tarihine kadar almaları gerekmektedir. Firmaların yetki belgelerini alabilmeleri için Motorlu Kara Taşıtları alım satım danışmanı veya Motorlu Kara taşıtları alım satım sorumlusu alanlarından birinden Mesleki Yeterlilik belgesine sahip olmaları gerekmektedir.

Odamız bünyesinde faaliyet gösteren Mesleki Yeterlilik Merkezimizde, çözüm ortaklarımız aracılığı ile Motorlu kara taşıtları alım satım sorumlusu ve/veya danışmanı alanında Mesleki Yeterlilik sınavlarımız yapılacaktır.

Bu çerçevede, Motorlu kara taşıtı alım satımı ile ilgili sınavlara girerek mesleki yeterlilik belgesi almak isteyen işletmelerin 5 Nisan 2019 Cuma günü mesai bitimine kadarOdamız Yetkilileri ile iletişime geçerek, başvurularını yapmalarını önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

İrtibat: GTO Mesleki Yeterlilik Merkezi (İncilipınar Mh. GTO hizmet binası 4.kat)
Telefon: 0 342 220 30 30 (125/126)

E-mail: info@gtomym.com