İŞ DÜNYASI VE EXİMBANK GTO’DA BULUŞUYOR

Gaziantep Ticaret Odası'nda (GTO) iş dünyasını ve üyelerini bilgilendirmeye yönelik etkinlikler aralıksız sürüyor.

Bu çerçevede Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım'ın konuşmacı olarak katılacağı, Eximbank tarafından verilen desteklerin anlatılacağı toplantı 27 KASIM 2018 SALI GÜNÜ (YARIN) SAAT 10.00'da Gaziantep Ticaret Odası'nda gerçekleştirilecek.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada; Türk Eximbank ve Gaziantep Ticaret Odası (GTO) işbirliğiyle GTO Toplantı Salonu'nda saat 10.00'da başlayacak toplantıya Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım  yanı sıra bankanın üst düzey yetkilileri ve uzmanları katılacak.

Tüm iş dünyasını toplantıya katılmaya davet eden GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, Türk Eximbank'ın sunduğu finansman imkanlarıyla ihracatçılara büyük destek verdiğini ve önemli bir teşvik unsuru olduğunu belirtti. Sanayi ve Ticaret Merkezi Gaziantep'in hızla büyüdüğünü, vurgulayan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, Türk Eximbank'ın sağladığı desteklerin, Gaziantep'in 2023 yılında 30 milyar dolarlık ihracat hedefine ulaşmasında oldukça önemli olduğunu dile getirdi.

GTO ve Türk Eximbank işbirliği ile 27 Kasım 2018 Salı günü (yarın) saat 10.00'da gerçekleştirilecek toplantıda, banka uzmanları, Türk Eximbank'ın faaliyetleri, kısa-orta-uzun vadeli ihracat kredileri hakkında sunum yaparak, daha sonra katılımcıların sorularını cevaplandıracak.

Eklenme : 26 Kasım 2018 Pazartesi