GTO - GAZİANTEP TİCARET ODASI
E-GTO Online

GTO ve Kalite

VİZYONUMUZ

2020 yılında, Gaziantep'in ülke ekonomisinde ilk dört ilden biri olmasına öncülük etmek.

MİSYONUMUZ

Şeffaf,

Tarafsız,

Güvenilir,

Yenilikçi,

Öncü bir yönetim anlayışıyla paydaşlarına, Gaziantep'e ve bölgeye sürdürülebilir rekabet gücü kazandırmak.

TEMEL DEĞERLERİMİZ

Güvenilirlik: Aldığımız kararlarda ve verdiğimiz hizmetlerde sıfır hatayı hedefleriz.

Tarafsızlık: Paydaşlarımız arasında fark gözetmeden eşit mesafede durur eşit hizmet sunarız.

Şeffaflık: Tüm faaliyetlerimizi  yürütülmesinde açıklık ve hesap verebilirlik temel ilkemizdir.

Paylaşımcılık: İşbirliklerinden ve çalışmalarımızdan sağladığımız bilgi ve deneyimi  paydaşlarımızın hizmetine sunarız.

Yenilikçilik:  Ulusal ve Uluslararası platformda, paydaşlarımızı ilgilendiren gelişmeleri takip eder hayata geçirlmesinde öncülük ederiz.

Toplumsal Sorumluluk: Toplumsal yaşamın her alanında hizmet vermek ve toplumla paylaşmak  geleneğimizdir.

GTO Tüm Politikalar

2016 - 2018 Stratejik Plan

GTO İş Etiği kuralları

ODAMIZ