GTO MYM’de İnşaat Boyacıları için Mesleki Yeterlilik Sınavı Düzenlenecektir

Sayın Üyemiz,

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından belirlenen tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde çalışanların mesleki yeterlilik belgeleri almaları zorunlu hale getirilmiş olup, 2018  Ocak ayı itibariyle cezai müeyyideler uygulanmaya başlamıştır.

Odamız bünyesinde faaliyet gösteren Mesleki Yeterlilik Merkezimizde İnşaat boyacısı çalışanlarına yönelik Mesleki Yeterlilik sınavları düzenlenecek olup, kazananlara belgeleri verilecektir.

Sınavlarda başarılı olan kişilerin sınav ve belge ücretleri işsizlik sigorta fonundan karşılanacak olup, bu uygulama 2019 yılı sonuna kadar geçerlidir.

Bu çerçevede inşaat boyacısı sınavına girerek Mesleki Yeterlilik Belgesi almak isteyen kişilerin 12 Temmuz 2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamız yetkilileri ile iletişime geçerek sınav başvurularını yapmalarını önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

İrtibat: GTO Mesleki Yeterlilik Merkezi (İncilipınar Mh. GTO hizmet binası 4.kat)

Tel: 0 342 220 30 30 /125-126

e-mail:info@gtomym.com