GTO MYM’de Çelik ve Alüminyum Kaynakçısına Yönelik Mesleki Yeterlilik Sınavları Düzenlenecektir
E-GTO Online

DUYURU

Sayın Üyemiz,

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından belirlenen tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde çalışanların mesleki yeterlilik belgeleri almaları zorunlu hale getirilmiş olup, 2018  Ocak ayı itibariyle cezai müeyyideler uygulanmaya başlamıştır.

Odamız bünyesinde faaliyet gösteren Mesleki Yeterlilik Merkezimiz ile TOBB MEYBEM (Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri) A.Ş. işbirliğinde Çelik Kaynakçısı ve  Alüminyum Kaynakçısı alanlarında  Mesleki Yeterlilik sınavları yapılacak olup, kazananlara belgeleri verilecektir. Sınav ile ilgili başvurular  30 Nisan  2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar yapılabilecektir.

İnşaat Sektöründe diğer alanlarında da Mesleki Yeterlilik belgesi almak isteyen adaylarımıza Odamızda sınavlar düzenlenecek olup, firma yetkilileri ya da çalışanların müracaat yapmaları durumunda, sınav tarihleri tarafımızdan belirlenecektir. İnşaat Sektöründe sınav ve belgelendirme yapmak üzere yetkili olduğumuz alanlara www.gtomym.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu çerçevede, yukarıda bahsi geçen alanlarda sınavlara girerek mesleki yeterlilik belgesi almak isteyen çalışanların Odamız Yetkilileri ile iletişime geçmelerini rica ederiz.

Saygılarımızla,

İrtibat: GTO Mesleki Yeterlilik Merkezi (İncilipınar Mh. GTO hizmet binası 4.kat)

Tel: 0 342 220 30 30 /125-126

e-mail:info@gtomym.com