DUYURU

GTO Destek MYM'de Makine Bakımcı,Asansör Bakım ve Onarımcısı Sınavları Düzenlenecektir

Sayın Üyemiz,

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından belirlenen tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde çalışanların mesleki yeterlilik belgeleri almaları zorunlu hale getirilmiş olup, 2018  Ocak ayı itibariyle cezai müeyyideler uygulanmaya başlamıştır.

Odamız bünyesinde faaliyet gösteren Mesleki Yeterlilik Merkezimiz ile TOBB MEYBEM (Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri) A.Ş. işbirliğinde Makine bakımcı, Asansör bakım ve onarımcısı alanlarında   Mesleki Yeterlilik sınavları düzenlenecek  olup, kazananlara belgeleri verilecektir. Sınav ile ilgili başvurular  26 Haziran  2018 Salı günü mesai bitimine kadar yapılabilecektir.

Bu çerçevede, Makine bakımcı, Asansör bakım ve onarımcısı  sınavlarına  girerek mesleki yeterlilik belgesi almak isteyen çalışanların Odamız Yetkilileri ile iletişime geçmelerini rica ederiz.

Saygılarımızla,

İrtibat: GTO Mesleki Yeterlilik Merkezi (İncilipınar Mh. GTO hizmet binası 4.kat)

Tel: 0 342 220 30 30 /125-126

e-mail:info@gtomym.com